Reisverzekering

Home » Verzekeringen » Reisverzekering
070 - 365 74 74

Online afsluiten

Heeft u tijdens uw vakantie schade geleden, dan is het goed om te weten dat u een beroep kunt doen op een reisverzekering.
Met een reisverzekering heeft u de zekerheid, dat als u onverhoopt met onverwachte situaties wordt geconfronteerd, bijv. een ongeval of diefstal van uw bagage, u direct terug kunt vallen op een alarmcentrale van de verzekeraar. Er bestaan diverse vormen o.a.:

Kortlopende reisverzekering
Deze wordt gesloten per vakantie-evenement. Voor iedere uitstap heeft u dan een nieuwe verzekering nodig. Dit kan een goedkope oplossing zijn, echter gezien het aantal mensen dat meerdere keren per jaar op vakantie gaat, of geregeld stedentrips in het buitenland maakt, is een doorlopende reisverzekering een betere oplossing.

Doorlopende reisverzekering
Deze verzekering geeft dekking gedurende het gehele jaar. U bent met uw gezin automatisch verzekerd. Hiermee voorkomt u dat u zich tijdens uw vakantie opeens realiseert dat u nog een reisverzekering had moeten regelen. Geboekte vakanties binnen Nederland zijn automatisch meeverzekerd.
Er zijn diverse rubrieken mogelijk op de doorlopende reisverzekering al naar gelang uw persoonlijke situatie. U kunt kiezen voor een Wereld- of Europadekking. Doet u aan onderwater- of wintersport dan is het belangrijk na te gaan of dat ook standaard op uw polis is meeverzekerd. De maximale reisduur is over het algemeen standaard 2 maanden per reis. Gaat u of een van uw kinderen langer dan 2 maanden aaneengesloten naar het het buitenland, dan hebben wij voor u een aantrekkelijke oplossing.

Annuleringsverzekering
Als u de reis moet annuleren of afbreken worden de annuleringskosten vergoed of ontvangt u een afbreekvergoeding. Ook ontvangt u een vergoeding bij vertreks-of aankomstvertraging. Ook deze verzekering is op de doorlopende reisverzekering mee te verzekeren.

Wij zijn gaarne bereid u verder te informeren.

Tips

Gaat u uitsluitend op wintersport of juist niet, omdat u alleen met zomervakantie gaat, dan kan u dat een aardige premiebesparing opleveren.
Het is mogelijk automobilistenhulp op de reisverzekering mee te verzekeren.
Neem tijdens uw vakantie zo min mogelijk contant geld mee. In de reguliere vakantielanden kunt u ook uitstekend pinnen, terwijl diefstal of verlies van uw pasje onder voorwaarden meestal verzekerd is bij uw bank. Ook betalen met een creditkaart voorkomt dat u veel contant geld nodig heeft.